Läs mer

Vi behöver bli fler varma och vassa kollegor

 

”Habitek är en attraktiv arbetsgivare som ger dig möjligheten att vara en del av en innovativ organisation som präglas av framåtanda och utveckling. Hos Habitek har du chansen att bygga en spännande karriär och arbeta i en miljö som uppmuntrar nytänkande och kreativitet. Med en stark företagskultur och engagemang för att skapa bättre boenden och samhällen, erbjuder Habitek inte bara karriärmöjligheter utan även en meningsfull arbetsmiljö där du kan göra en verklig inverkan.” – Karriärföretagen.se


Habitek är företaget för såväl engagerade proffs som unga, hungriga personer i början av karriären.

Vi är varma människor, därför prioriterar vi trivsel, hälsa, friskvård och säkerhet mycket högt.

Samtidigt är vi vassa yrkespersoner och förväntar oss att du har koll på ditt specialområde. Du får gärna vara bättre än vi, förresten. Vi älskar nämligen att dela erfarenheter, fånga upp färska idéer och testa nya sätt att arbeta på.

Att du vill vara delaktig, ta plats och göra dig hörd uppskattas alltid. Habitek är ett familjärt lag och vi vill att du ska känna dig som en i gänget från första stund.

Under våren 2019 utsåg Nyckeltalsinstitutet oss till Årets mest attraktiva arbetsgivare i byggbranschen och vi fick även epitetet Excellent arbetsgivare (bland de tio bästa procenten sett till alla branscher och sektorer). Något vi är stolta över och som sporrar oss att bli ännu bättre – visst låter det som en arbetsplats för dig?

Nedan listas de lediga tjänster vi har just nu. Även om ingen av dem passar dig kanske du är precis den vi behöver (utan att veta om det), vi gillar spontanansökningar och vi söker alltid bra medskapare! Skicka gärna ett mejl till jobb@habitek.se och berätta lite mer om dig själv.

Lediga tjänster