Arbetschefer

  • Område

    Byggentreprenad
  • Sista ansökningsdag

    Löpande rekrytering
  • Anställningsform

    100% tillsvidare

Dela med en vän

Habitek är en varm och lönsam aktör inom bygg, utemiljö och teknisk fastighetsförvaltning. Koncernen, som består av tre verksamhetsområden, verkar i Stockholmsområdet och har ett tydligt syfte: att människor ska kunna leva, bo och verka bättre – idag och i framtiden. Vi har funnits i 27 år, koncernen omsätter cirka 500 mkr (2020) och har runt 100 anställda, eller medskapare som vi säger. Hälften av våra medskapare är tjänstemän. Vårt kontor ligger i NACKA STRAND. Koncernen är i en god form. Delar av vårt överskott går till samhällsnytta, verklig nytta till de som behöver det på riktigt, det är vi stolta över.

Vi söker Arbetschefer, antar Du utmaningen?

På Habitek gillar ”laget” utmanande, lönsamma projekt och vi drivs av stolthet över tidigare framgångar samtidigt som vi strävar efter nya. Vi behöver nu förstärka organisationen med fler drivna och engagerade medarbetare. Habitek bygger nytt och bygger om, kontor, kommersiella lokaler och samhällsfastigheter samt via koncernbolagen, Utemiljö (trädgård, mark/anläggning) och Förvaltning (teknisk förvaltning) sköter vi om kunders fastigheter både inne och ute. Det går bra för oss, bland annat för att vi är ett kompetent och tävlingsinriktat lag som drivs av lönsamhet, tillväxt och utveckling samtidigt som vi självklart trivs med varandra, har roligt tillsammans och alltid sätter våra kunder i fokus

Jobbet och vi

Nu söker vi arbetschefer till ny- och ombyggnationer (AB & ABT). Som arbetschef på Habitek ansvarar du för ackvisition, du äger ditt anbud, din egen budget, samt att projekten bedrivs enligt tidplan, budget, kvalitets- och miljöplaner. Du stöttar och utvecklar platschefer och arbetsledare i din grupp. Du har ansvar för och kontakt med beställare och underentreprenörer, tids- och resursplanering, ekonomi- och beställarmöten samt inköp- och avtalsfrågor. Vi förväntar oss att du både vårdar och utvecklar dina redan uppbyggda lönsamma affärsrelationer likväl drar in nya. Har du dessutom erfarenhet av samverkan/partneringprojekt så är det starkt meriterande.

Idag finnes fyra motiverade och självständiga arbetschefer men de borde vara fler. En arbetschef hos HABITEK omsätter självständigt runt 100 miljoner årligen i sin respektive grupp. Arbetet präglas av stort eget ansvar och det krävs både en hög ledarförmåga och en god samarbetsförmåga för att kunna planera och utföra arbetsuppgifterna.

Vi är ett engagerat, kompetent och positivt lag som är måna om att hålla oss i framkant när det gäller kvalitet, hållbarhet och våra medskapares kompetens och utveckling. Vår kultur och våra spelregler är viktiga för oss och är en stor del i vår framgångsresa. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt under fritt eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter framåt.

Vem är Du?

Vi söker dig som har en civil- eller byggnadsingenjörsutbildning eller motsvarande. Du har mångårig erfarenhet från byggbranschen och ska tidigare på ett väldokumenterat, framgångsrikt sätt arbetat med ovanstående områden. Det är självklart för dig att ha det yttersta ansvaret för flera projekt samtidigt i olika stadier samt vara van vid personalansvar i din grupp och vill jobba med att utveckla både dina medskapare och ditt eget ledarskap. Som person är du ytterst affärsmässig, social, tävlingsinriktad, ansvarsfull och engagerad i det du åtar dig och jobbar på ett ärligt, lönsamt, långsiktigt sätt och skapar en god och säker arbetsmiljö. Du talar och skriver svenska flytande och du har god datorvana. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du dessutom utåtriktad med ett starkt eget driv och har DET så kommer du både passa in och trivas hos oss och vi med dig! På Habitek tror vi att mångfald och olika erfarenheter bidrar till den kreativitet som krävs för att utveckla branschen. Vi värdesätter därför en jämn könsfördelning och vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder för att representera samhället och våra kunder.

Välkommen med en ansökan

Låter det här som en kul tjänst? Tveka då inte att skicka in CV och några rader om varför du är intresserad av tjänsten snarast möjligt till jobb@habitek.se Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig till vår HR-chef Ulrika Ledmyr, 08-510 44 123.

Fler lediga tjänster