Arbetsledare för Trädgårdsavdelningen

  • Område

    Utemiljö
  • Sista ansökningsdag

    Löpande rekrytering

Dela med en vän

Habitek är en varm och lönsam aktör inom bygg, utemiljö och teknisk fastighetsförvaltning. Koncernen, som består av tre verksamhetsområden, verkar i Stockholmsområdet och har ett tydligt syfte: att människor ska kunna leva, bo och verka bättre

– idag och i framtiden. Vi har funnits i 26 år, koncernen omsätter cirka 520 mkr (2019) och har runt 130 anställda, eller medskapare som vi säger. Hälften av våra medskapare är tjänstemän. Vårt huvudkontor ligger i Nacka Strand. Koncernen är i en god form. Habitek Utemiljö AB är nu i ett expansivt skede och vill stärka upp och utveckla företaget

Vi söker dig som vill arbeta som arbetsledare för Trädgårdsavdelningen i Habitek Utemiljö AB I Nacka

Habitek Utemiljö AB är ett företag som arbetar med helhetsuppdrag inom utemiljö där markskötsel, anläggningsarbeten och vinterunderhåll ingår. Tillsammans strävar vi efter att utföra varje uppgift med högsta kvalitet för att skapa något som vi kan vara stolta över. Vårt administrativa huvudkontor ligger i Nacka Strand men eftersom våra kunder finns i hela Stockholmsområdet och vi jobbar i flera arbetslag, så utgår lagen antingen från Nacka/Orminge eller Solna, där vi har våra andra kontor.

Jobbet och vi

I samarbete med avdelningsansvarig och områdesansvarig planerar och leder du skötselprojekt och tilläggsarbeten, följer upp tidplaner, sköter administration, ekonomiuppföljning och inköp, fördelar resurser och säkerställer att vi håller det vi lovar. Du styr, tillsammans med arbetandeförman, resurseffektivt, bland annat genom att samordna underentreprenörernas arbeten och du förstår vikten av att driva den interna verksamheten framåt genom att ständigt förbättra arbetssätt och metoder. Du ska ha fokus på kommunikation, struktur och säkerhet och förväntas vara en viktig förebild på arbetsplatsen i arbetet med kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du förstår vikten av att bygga långsiktiga relationer med underentreprenörer och ha en aktiv kundkontakt med ett affärsorienterat synsätt.

Dina arbetslag kommer att bestå av ett antal fasta medarbetare samt några säsongsanställda och ev. någon UE i dagsläget, men vi växer kontinuerligt. Vi har i dag + 100 skötselavtal med tillhörande tilläggsarbeten, samt löpande avropsbeställningar. I Habitek Utemiljö har vi även en Anläggningsavdelning och en enhet för Vinterunderhåll. Ni kommer att ha samarbeten och gemensamma projekt. Ditt uppdrag som arbetsledare är att leda, utveckla och administrera dina arbetslags uppdrag och verksamhet. Du har ett genuint intresse att leda verksamheten genom ett affärsmässigt, målinriktat och positivt arbetssätt med mycket eget ansvar. Att ha roligt och trivas är viktigt.

Att räkna på nya mindre diverse trädgårdsarbeten samt att syna och stämma av digitala tidsregistreringar och bereda underlag för fakturering ingår. Du har även visst kundansvar och ansvar för merförsäljning till våra kunder. Du har en områdesansvarig för trädgårdsavdelningen till ditt stöd, samt flera arbetsledare som kollegor. Vi har även en Avdelningsansvarig för markarbeten som utför kalkyl och genomförande av markarbeten. Det är viktigt för dig att vårda och utveckla våra redan uppbyggda affärsrelationer samt ta fullt ansvar för att dra in nya lönsamma affärer till din avdelning och till företaget.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad Trädgårdsmästare, trädgårds- eller landskapsingenjör eller har utbildning som vi bedömer som likvärdig och relevant för tjänsten. Du har flerårig erfarenhet av arbete inom skötsel av utemiljö, B-körkort är ett krav. Du är van att arbeta i olika datasystem och program och kommunicerar obehindrat på svenska såväl skriftligt som muntligt. Viktigt att du ser helheten, både utifrån ett ekonomiskt perspektiv och när du planerar, organiserar och prioriterar i ditt dagliga arbete.

Du ska vara engagerad och intresserad av ditt arbete och uppskattar en roll med mycket eget ansvar. Du har förmåga att leda och motivera andra genom att kommunicera på ett sätt som skapar delaktighet. Du är förtroendeingivande och har lätt för att bygga relationer. Du gillar att vara serviceinriktad, är lyhörd och tillmötesgående i samarbetet. Du är intresserad av och hänger med i omvärldsbevakningen och hur marknaden ser ut i dag och särskilt framöver, med digitala arbetssätt, mm.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du affärsorienterad, social och kommunikativ med ett starkt eget driv så kommer du både passa in och trivas hos oss och vi med dig!

Ansökan

Tjänsten inleds med start så snart som möjligt. Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV snarast möjligt till epost: kenneth.lundin@habitek.se Eller jonathan.deal@habitek.se.

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt i förtid.

Fler lediga tjänster