Avdelningsansvarig för Trädgård – Markskötsel på Habitek Utemiljö

 • Område

  Utemiljö
 • Sista ansökningsdag

  8/11-2020
 • Antal tjänster

  1 Tjänst
 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

Dela med en vän

Vi söker dig som vill leda Trädgårdsavdelningen i Habitek Utemiljö AB

Habitek Utemiljö AB är ett företag som arbetar med helhetsuppdrag inom utemiljö där markskötsel, anläggningsarbeten och vinterunderhåll ingår. Tillsammans strävar vi efter att utföra varje uppgift med högsta kvalitet för att skapa något som vi kan vara stolta över. Vårt huvudkontor ligger i Nacka Strand men eftersom våra kunder finns i hela Stockholmsområdet och vi jobbar i flera arbetslag, så utgår lagen antingen från Nacka eller Solna, där vi har vårt andra kontor. Solna blir huvudsaklig arbetsplats för denna tjänst.

Jobbet och vi

Din enhet kommer att bestå av ett 20 tal fasta medarbetare, ett antal säsongsanställda och några UE i dagsläget, men vi växer kontinuerligt. Vi har i dag + 100 skötselavtal med tillhörande tilläggsarbeten, samt löpande avropsbeställningar. I Habitek Utemiljö har vi även en Anläggningsavdelning och en enhet för Vinterunderhåll. Ni kommer att ha samarbeten och gemensamma projekt. Ditt uppdrag som chef är att leda, utveckla och administrera enhetens uppdrag och verksamhet. Du har ett genuint intresse att leda verksamheten genom ett affärsmässigt, målinriktat och positivt arbetssätt med mycket eget ansvar. Att ha roligt och trivas är viktigt.

Att räkna på nya skötseluppdrag, mindre trädgårdsarbeten samt att ansvara för administration av arbetade tider, syna beredda underlag för fakturering och löner ingår. Du har även kundansvar och ansvar för merförsäljning till våra kunder, du har 4 arbetsledare för trädgårdsavdelningen till din hjälp, samt en Avdelningsansvarig för markarbeten som utför kalkyl och genomförande av markarbeten. Det är viktigt för dig att vårda och utveckla våra redan uppbyggda affärsrelationer samt ta fullt ansvar för att dra in nya lönsamma affärer till din avdelning och till företaget.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad Trädgårdsmästare, trädgårds- eller landskapsingenjör eller har utbildning som vi bedömer som likvärdig och relevant för tjänsten. Du har flerårig erfarenhet av arbete inom skötsel av utemiljö, B-körkort är ett krav. Du är van att arbeta i olika datasystem och program och kommunicerar obehindrat på svenska såväl skriftligt som muntligt. Viktigt att du ser helheten, både utifrån ett ekonomiskt perspektiv och när du planerar, organiserar och prioriterar i ditt dagliga arbete.

Du ska vara engagerad och intresserad av ditt arbete och uppskattar en roll med mycket eget ansvar. Du har förmåga att leda och motivera andra genom att kommunicera på ett sätt som skapar delaktighet. Du är förtroendeingivande och har lätt för att bygga relationer. Du gillar att vara serviceinriktad, är lyhörd och tillmötesgående i samarbetet. Du är intresserad av och hänger med i omvärldsbevakningen och hur marknaden ser ut i dag och särskilt framöver, med digitala arbetssätt, mm.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du affärsorienterad, social och kommunikativ med ett starkt eget driv så kommer du både passa in och trivas hos oss och vi med dig!

Information och ansökan

Tjänsten inleds med start så snart som möjligt, dock senast kvartal 1, 2021. Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV snarast möjligt till epost: kenneth.lundin@habitek.se
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt i förtid. Läs mer på www.habitek.se

Fler lediga tjänster