Depåtekniker till Habitek Maskin

  • Område

    Maskin
  • Antal tjänster

    1
  • Anställningsform

    Tillsvidare

Dela med en vän

Habitek är en varm och lönsam aktör inom bygg, utemiljö, teknisk fastighetsförvaltning och maskinuthyrning. Koncernen, som består av fyra verksamhetsområden, verkar i Stockholmsområdet och har ett tydligt syfte: att människor ska kunna leva, bo och verka bättre – idag och i framtiden. Vi har funnits i 27 år, koncernen omsätter cirka 500 mkr (2020) och har runt 100 anställda, eller medskapare som vi säger och hälften av våra medskapare är tjänstemän. Vårt huvudkontor ligger i Nacka Strand där alla stabsfunktioner sitter och koncernen är i god form. Delar av vårt överskott går till samhällsnytta, verklig nytta till de som behöver det på riktigt, det är vi stolta över. Habitek – Vi fixar det. Inte bara för att vi kan utan för att vi vill!

Vi söker ansvarsfull och serviceinriktad person till Habitek Maskin

På Habitek gillar vi utmanande, lönsamma projekt och vi drivs av stolthet över tidigare framgångar samtidigt som vi strävar efter nya. Vi behöver nu förstärka koncernen med en driven, serviceinriktad och engagerad medskapare till Habitek Maskin. Det går bra för oss, vi drivs av lönsamhet, tillväxt och utveckling samtidigt som vi trivs med varandra, har roligt tillsammans och alltid sätter våra kunder i fokus. Vår kultur och våra spelregler är viktiga för oss och är en stor del i vår framgångsresa. Då rollen är ny så finns goda möjligheter att påverka innehållet. Fokus ligger på uppbyggnad av verksamheten och operativt driva verksamheten.

Jobbet och vi

Arbetar du med maskinuthyrning eller liknande verksamhet idag och vill ta nästa steg i karriären och vara med och bygga upp och driva vår maskindepå i Älta? Vi håller en hög kvalitetsmässig standard och har en hög investeringstakt, vilket innebär att vi kommer vidare investera kraftigt. Det krävs att du har en god affärsmässig förståelse och gillar att ge extraordinär och snabb service. Du förväntas på ett professionellt och ödmjukt sätt ansvara för uthyrning, service, kvalitetskontroll och reparationer av maskiner och utrustning, samt uthyrning av dessa. Du ska underlätta för våra kunder och kunna vara behjälplig i val av utrustning. Dina arbetsuppgifter kommer initialt innebära att implementera våra riktlinjer och rutiner för hur verksamheten ska drivas. Ditt ansvar blir att säkerställa att Habitek Maskin lever upp till de krav som ställs gällande service, kvalitet och lönsamhet. I tjänsten ingår även systematiskt förebyggande underhåll, att köra truck, plocka ihop och leverera beställningar, ta emot returer och genomföra kvalitetskontroller och eventuellt reparera vår utrustning. Du har även ansvar för vår kundsupport med frågor om uthyrning samt att arbeta digitalt i vårt ärendehanteringssystem.

Arbetet innebär ibland ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter och snabba växlingar. Samtidigt krävs att du trivs med att arbeta strukturerat och är ordningsam i ditt arbetssätt då ordning och reda är viktigt i depån. God förmåga till samarbete, utbyte av kunskaper och erfarenhet är en viktig del av arbetet likaså är det av stor vikt att kunna arbeta självständigt. Genom att jobba tillsammans med våra kunder och hela tiden ha fokus på att finna den bästa lösningen för kundens projekt kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Habitek Maskin.

Vem är Du?

Vi tror att du har erfarenhet från en arbetsledande befattning inom maskinuthyrning eller liknande verksamhet inom t.ex. bygg .Gillar du att ge service till både personer och maskiner? Är du dessutom händig och gillar att själv reparera, underhålla, funktions- och kvalitetskontrollera utrustning så kan det här vara rätt jobb för dig. Vi söker dig som motiveras av att göra ett bra arbete, har god ledarförmåga, som är nyfiken, vill utvecklas samt lära dig nya saker. Du är en positiv problemlösare som är praktiskt lagd, har ett tekniskt intresse och har ett högt engagemang i det du åtar dig och jobbar på ett ärligt, lönsamt och långsiktigt sätt. I och med att rollen är väldigt självständig är det också viktigt att du har en stark ansvarskänsla, kan driva dig själv och är bra på att planera din tid. Du kommer att vara vårt ansikte utåt, ha mycket kundkontakt både intern och extern och därför är det även viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det extra som förväntas. Du behöver ha körkort, B är ett krav. BE är meriterande likaså el-behörighet och truckkort. Du talar och skriver svenska flytande och du har en hög digitaliseringsnivå. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du dessutom utåtriktad med ett starkt eget driv så kommer du både passa in och trivas hos oss och vi med dig!

På Habitek tror vi att mångfald och olika erfarenheter bidrar till den kreativitet som krävs för att utveckla branschen. Vi värdesätter därför en jämn könsfördelning och vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder för att representera samhället.

Välkommen med en ansökan

Låter det här som en rolig, utvecklande tjänst med möjligheter? Tveka då inte att skicka in CV och några rader om varför du är intresserad av tjänsten snarast möjligt till jobb@habitek.se Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig till Anna Sandelius, 070-631 67 65. Tillträde kan ske omgående.

Fler lediga tjänster