Fastighetsskötare

 • Område

  Teknisk fastighetsförvaltning
 • Sista ansökningsdag

  16 juni 2019
 • Antal tjänster

  1
 • Anställningsform

  100% tillsvidare

Dela med en vän

Habitek Förvaltning vårdar gamla och nya hus så de lever längre. Våra kunder söker ytterst trygghet och bekvämlighet. Det levererar vi genom kombinationen av vår expertis inom fastighetsskötsel och teknisk rådgivning samt en jourtjänst som alltid är redo att rycka ut.

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår allmän tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll, du ronderar fastigheten och dess tekniska installationer. Du ska planera tillsynsarbetet så att akuta fel inte uppstår genom att du identifierar tänkbara problem och åtgärdar i tid. Du genomför service, mindre reparationer och kontroller på fastigheten. I din roll har du även kontakt med tekniskt ansvarig i styrelsen, fastighetsägare, boende och underentreprenörer. I tjänsten ingår att du själv åtgärdar felanmälningar och utför reparationer i lägenheter, tex. snickerier, VVS, felsökning och mindre elarbeten. Gjorda felanmälningar ska även dokumenteras i vårt ärendehanteringssystem och följas upp tillsammans med kundtjänst.

Vem är du?

Vi vill att du har en gymnasial utbildning och att du har erfarenhet av fastighetsskötsel och dess komponenter. Det är meriterande om du även har kunskap av VVS-installationer samt är kunnig inom el-området. B-körkort är ett krav.

Som person tycker du om att samarbeta med människor, har ett gott bemötande och är serviceinriktad. Du är flexibel, ansvarsfull, arbetar självständigt och kan prioritera även i stunder då det är högt tempo. Du arbetar proaktivt, är både initiativrik samt lösnings- och förbättringsorienterad. Att förbättra för kunden, säkerställa en hög servicenivå och effektivisera rutiner och processer är något som driver dig. Arbetet kräver god fysik då det ibland kan vara fysiskt krävande. Det är också viktigt att du är duktig på att kommunicera både skriftligt som muntligt, i svenska.

Villkor

Tjänsten är på heltid som inleds med en provanställning om sex månader. Tillträde snarast möjligt.

Ansökan

Intervjuer sker löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan ansökningstiden löpt ut. Skicka din ansökan senast den 16 juni till HR-chef Ulrika Ledmyr ulrika.ledmyr@habitek.se

Fler lediga tjänster