Fastighetsskötare

  • Område

    Teknisk fastighetsförvaltning
  • Sista ansökningsdag

    15 september
  • Anställningsform

    Tillsvidare

Dela med en vän

Habitek är en varm och vass aktör inom bygg, utemiljö och teknisk fastighetsförvaltning. Koncernen, som består av tre verksamhetsområden, verkar i Stockholmsområdet och har ett tydligt syfte: att människor ska kunna leva, bo och verka bättre – idag och i framtiden. Vi har funnits i 27 år, koncernen omsätter cirka 500 mkr (2020) och har runt 100 anställda, eller medskapare som vi säger. Hälften av våra medskapare är tjänstemän. Vårt kontor ligger i Nacka Strand. Koncernen är i en god form. Delar av vårt överskott går till samhällsnytta, verklig nytta till de som behöver det på riktigt, det är vi stolta över.

Vi söker Fastighetsskötare till Habitek Förvaltning

På Habitek gillar ”laget” utmaningar och vi drivs av stolthet över tidigare framgångar samtidigt som vi strävar efter nya. Vi behöver nu förstärka organisationen med fler drivna och engagerade medarbetare. Habitek Förvaltning vårdar gamla och nya hus så de lever längre och våra kunder söker ytterst trygghet och bekvämlighet. Det levererar vi genom kombinationen av vår expertis inom fastighetsskötsel och teknisk rådgivning samt en jourtjänst som alltid är redo att rycka ut. Det går bra för oss, bland annat för att vi är ett kompetent och tävlingsinriktat lag som drivs av lönsamhet, tillväxt och utveckling samtidigt som vi självklart trivs med varandra, har roligt tillsammans och alltid sätter våra kunder i fokus

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår allmän tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll, du ronderar fastigheten och dess tekniska installationer. Du ska planera tillsynsarbetet så att akuta fel inte uppstår genom att du identifierar tänkbara problem och åtgärdar i tid. Du genomför service, mindre reparationer och kontroller på fastigheten. I din roll har du även kontakt med tekniskt ansvarig i styrelsen, fastighetsägare, boende och underentreprenörer. I tjänsten ingår att du själv åtgärdar felanmälningar och utför reparationer i lägenheter, tex. snickerier, VVS, felsökning och mindre elarbeten. Gjorda felanmälningar ska även dokumenteras i vårt ärendehanteringssystem och följas upp tillsammans med kundtjänst.

Vem är Du?

Vi vill att du har en gymnasial utbildning och att du har erfarenhet av fastighetsskötsel och dess komponenter. Det är meriterande om du även har kunskap av VVS-installationer samt är kunnig inom el-området. B-körkort är ett krav.

Som person tycker du om att samarbeta med människor, har ett gott bemötande och är serviceinriktad. Du är flexibel, ansvarsfull, arbetar självständigt och kan prioritera även i stunder då det är högt tempo. Du arbetar proaktivt, är både initiativrik samt lösnings- och förbättrings-orienterad. Att förbättra för kunden, säkerställa en hög servicenivå och effektivisera rutiner och processer är något som driver dig. Arbetet kräver god fysik då det ibland kan vara fysiskt krävande. Det är också viktigt att du är duktig på att kommunicera både skriftligt som muntligt, på svenska.

Välkommen med en ansökan

Intervjuer sker löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan ansökningstiden löpt ut. Skicka din ansökan senast den 15 september till cecilia.stangmo@habitek.se

Fler lediga tjänster