Läs mer

Fastighets/drifttekniker

  • Område

    Teknisk fastighetsförvaltning
  • Sista ansökningsdag

    31 augusti
  • Anställningsform

    Tillsvidare

Dela med en vän

”Habitek är en attraktiv arbetsgivare som ger dig möjligheten att vara en del av en innovativ organisation som präglas av framåtanda och utveckling. Hos Habitek har du chansen att bygga en spännande karriär och arbeta i en miljö som uppmuntrar nytänkande och kreativitet. Med en stark företagskultur och engagemang för att skapa bättre boenden och samhällen, erbjuder Habitek inte bara karriärmöjligheter utan även en meningsfull arbetsmiljö där du kan göra en verklig inverkan.” – Karriärföretagen


Habitek är en varm och vass aktör inom bygg, utemiljö och teknisk fastighetsförvaltning, fastighet och maskin. Koncernen, som består av fem verksamhetsområden, verkar i Stockholmsområdet och har ett tydligt syfte: att människor ska kunna leva, bo och verka bättre – idag och i framtiden. Vi har funnits i 30 år, koncernen omsätter cirka 350 mkr (2023) och har runt 100 anställda, eller medskapare som vi säger. Hälften av våra medskapare är tjänstemän. Vårt huvudkontor ligger i Nacka Strand, men vi har också kontor i Solna och Älta. Koncernen är i en god form. Delar av vårt överskott går till samhällsnytta, verklig nytta till de som behöver det på riktigt, det är vi stolta över.

Vi söker Fastighets/drifttekniker till Habitek Förvaltning

På Habitek gillar ”laget” utmaningar och vi drivs av stolthet över tidigare framgångar samtidigt som vi strävar efter nya. Vi behöver nu förstärka organisationen med fler drivna och engagerade medarbetare. Habitek Förvaltning vårdar gamla och nya hus så de lever längre och våra kunder söker ytterst trygghet och bekvämlighet. Det levererar vi genom kombinationen av vår expertis inom fastighetsskötsel och teknisk rådgivning samt en jourtjänst som alltid är redo att rycka ut. Det går bra för oss, bland annat för att vi är ett kompetent och tävlingsinriktat lag som drivs av lönsamhet, tillväxt och utveckling samtidigt som vi självklart trivs med varandra, har roligt tillsammans och alltid sätter våra kunder i fokus.

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår allmän tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll, du ronderar fastigheten och dess tekniska installationer. Du ska planera tillsynsarbetet så att akuta fel inte uppstår genom att du identifierar tänkbara problem och åtgärdar i tid. Du genomför service, mindre reparationer och kontroller på fastigheten. Tjänsten innefattar även att på ett ansvarsfullt vis säkerställa driften över tid, och samtidigt identifiera energibesparingspotential.

I din roll har du även kontakt med tekniskt ansvarig i styrelsen, vår tekniska rådgivare, fastighetsägare, boende och underentreprenörer. I tjänsten ingår att du själv utför reparationer i lägenheter, tex. snickerier, VVS, tekniska installationer och mindre elarbeten.

Vem är Du?

Vi vill att du har ett stort intresse för fastigheter och att du har erfarenhet av fastighetsdrift och dess komponenter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att drifta olika tekniska installationer, så som undercentraler och ventilationsaggregat. B-körkort är ett krav. Du ska också ha ett starkt intresse för teknik och brinna för att varje anläggning ska prestera sitt bästa.

Som person tycker du om att samarbeta med människor, har ett gott bemötande och är serviceinriktad. Du är flexibel, ansvarsfull, arbetar självständigt och kan prioritera. Du arbetar proaktivt, är både initiativrik samt lösnings- och förbättrings-orienterad. Att förbättra för kunden, säkerställa en hög servicenivå och effektivisera rutiner och processer är något som driver dig. Det är också viktigt att du är duktig på att kommunicera både skriftligt som muntligt, på svenska.

Välkommen med en ansökan

Intervjuer sker löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan ansökningstiden löpt ut. Skicka din ansökan senast den 29 februari till olle.cyren@habitek.se