Kalkylator

 • Område

  Byggentreprenad
 • Sista ansökningsdag

  Löpande rekrytering
 • Antal tjänster

  1
 • Anställningsform

  100% tillsvidare

Dela med en vän

Om oss

Vi är en vass aktör inom bygg, utemiljö och fastighetsförvaltning som löser kunders utmaningar och gör deras liv enklare. Vi satsar framåt och växer, därför söker vi dig som vill axla en nyckelroll som Kalkylator hos oss. Du kommer att ingå i ett härligt team där arbetet är roligt och vardagen stimulerande.

Är du vår nya kollega?

Arbetsbeskrivning

Som kalkylator kommer du att vara en nyckelspelare i organisationen och du kommer att ansvara för bolagets kalkylering i samband med anbud. Du är även ansvarig för att vidareutveckla, organisera och förvalta kalkylarbetet.

Tjänsten innefattar att ta fram anbudskalkyler och förbereda anbudsunderlag, ta fram sidoanbud samt alternativkalkyler, det vill säga utskick. Vidare förbereder och utför du kontraktsunderlag. Du måste också sätta dig in i tillgången på resurser, till alla anbud ska bifogas CV på dem som ska utföra arbetet och även referensprojekt ska presenteras och sändas in till uppdragsgivaren.

I din roll arbetar du även med offertförfrågningar likväl som du utvärderar offerter och bevakar anbudsportaler. Du håller även koll på statistik och skriver sammanställningar över anbud; inlämnade, förlorade och obesvarade samt följer upp och kommunicerar resultat till den egna organisationen. En god kontakt och ett nära samarbete kommer du att ha med våra beställare, UE och förstås alla dina kollegor på Habitek.

Vem är du?

Vi vill att du har några års erfarenhet från rollen som Kalkylator, främst från byggbranschen samt en eftergymnasial utbildning inom byggteknik eller motsvarande. Du har god vana i system som Excel, MS Office samt byggkalkylprogram och vi ser gärna att du har god kunskap inom entreprenadjuridik, erfarenhet av LOU-anbud samt vana av att ha arbetat i ett/flera större och välkända affärssystem.

Som person tycker du om att samarbeta med människor, är strukturerad och intresserad av siffror. Du är noggrann, ansvarsfull, arbetar självständigt och kan prioritera även i stunder då det är högt tempo. Du arbetar proaktivt, är både initiativrik samt lösnings- och förbättringsorienterad. Din kommunikativa förmåga är mycket god på såväl engelska som svenska och i tal såväl som i skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du ambitiös, driven och positiv, så kommer du både passa in och trivas hos oss!

Villkor

Tjänsten är på heltid. Tillsvidare. Tillträde snarast möjligt.

Information och ansökan

Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev snarast möjligt till jobb@habitek.se  

Vi ser fram emot din ansökan!

Fler lediga tjänster