Kvalitet-, Miljö-, och Arbetsmiljösamordnare

 • Område

  Koncern
 • Sista ansökningsdag

  Löpande rekrytering
 • Antal tjänster

  1
 • Anställningsform

  Tillsvidare

Dela med en vän

Habitek är en varm och lönsam aktör inom bygg, utemiljö och teknisk fastighetsförvaltning. Koncernen, som består av tre verksamhetsområden, verkar i Stockholmsområdet och har ett tydligt syfte: att människor ska kunna leva, bo och verka bättre – idag och i framtiden. Vi har funnits i 27 år, koncernen omsätter cirka 500 mkr (2020) och har runt 100 anställda, eller medskapare som vi säger. Hälften av våra medskapare är tjänstemän. Vårt kontor ligger i NACKA STRAND. Koncernen är i en god form. Delar av vårt överskott går till samhällsnytta, verklig nytta till de som behöver det på riktigt, det är vi stolta över.

Vi söker Kvalitet-, Miljö-, och Arbetsmiljösamordnare – KMA & Hållbarhetsansvarig, är det Du?

På Habitek gillar ”laget” utmanande, lönsamma projekt och vi drivs av stolthet över tidigare framgångar samtidigt som vi strävar efter nya. Vi behöver nu förstärka organisationen med fler drivna och engagerade medarbetare. Habitek bygger nytt och bygger om, kontor, kommersiella lokaler och samhällsfastigheter samt via koncernbolagen, Utemiljö (trädgård, mark/ anläggning) och Förvaltning (teknisk förvaltning) sköter vi om kunders fastigheter både inne och ute. Det går bra för oss, bland annat för att vi är ett kompetent och tävlingsinriktat lag som drivs av lönsamhet, tillväxt och utveckling samtidigt som vi självklart trivs med varandra, har roligt tillsammans och alltid sätter våra kunder i fokus.

Jobbet och vi

Nu söker vi en KMA-ansvarig som ska hjälpa oss att utvecklas till nya nivåer, Bf9K certifieringen gjordes redan 2004. Som KMA-ansvarig hos Habitek driver du det systematiska KMA-arbetet inom koncernen samt utvecklar de interna rutinerna och säkerställer att regelverk och arbetssätt följs ute i produktion. KMA har även ansvar för koncernens hållbarhetsarbete, ID06, SAM och GDPR. Som KMA-ansvarig arbetar du bland annat med att stötta medskapare i frågor gällande kvalitet, miljö- och arbetsmiljö i projekten. Du säkerställer att projekten följer lagar, förordningar och ställda beställarkrav och arbetar med att upprätta projektanknuten dokumentation under projektets gång. Som KMA-ansvarig ser du till att projekten inom Bygg följer Bf9K samt samordnar och leder interna revisioner och hanterar självständigt projektens alla olika dokumentationskrav. Implementering av ISO 44001:2017 ”Ledningssystem för affärsrelationer i samverkan”, till vårt befintliga Bf9K system skall utföras.

Du jobbar väldigt nära verksamheten, oftast ute på plats och följer projekt från start till slut, vilket innebär mycket kontakt med den interna organisationen, beställare, myndigheter och externa revisorer. I tjänsten ingår även att genomföra den årliga externa tredje parts revisionen, ett ansvar för Ledningens genomgång, att hålla alla koncernbolag och arbetsgrupper väl underrättade om viktiga förändringar inom området samt att utbilda medarbetarna. Arbetet präglas av stort eget ansvar och det krävs en god samarbetsförmåga för att kunna planera och utföra arbetsuppgifterna.

Vi är ett engagerat, kompetent och positivt lag, måna om att hålla oss i framkant när det gäller kvalitet, hållbarhet och våra medskapares kompetens och utveckling. Vår kultur, värderingar och våra spelregler är viktiga för oss och är en stor del i vår framgångsresa. Vi erbjuder ett arbetssätt som innebar stort eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter framåt.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande inom området och har arbetat med ovan i minst 5 år, gärna inom byggbranschen. Som person är du strukturerad, självgående, ansvarsfull och engagerad i det du åtar dig samt jobbar på ett långsiktigt strukturerat sätt. Du har många interna och externa kontakter varför du behöver ha en god samarbetsförmåga samt en god förmåga att förmedla budskap på ett tydligt och självsäkert sätt. Du talar och skriver svenska flytande och du har god datorvana. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du dessutom social med ett starkt eget driv och har DET så kommer du både passa in och trivas hos oss och vi med dig!

Information och ansökan

Låter det här som en kul tjänst? Tveka då inte att skicka in CV och några rader om varför du är intresserad av tjänsten snarast möjligt till jobb@habitek.se Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig till vår HR-chef Ulrika Ledmyr, 08-510 44 123.

Fler lediga tjänster