Markanläggnings­arbetare

  • Område

    Utemiljö
  • Sista ansökningsdag

    Löpande rekrytering
  • Anställningsform

    3 tjänster, 100%

Dela med en vän

Vi har färska ramavtal tecknade med kunder i såväl Norr- som Söderort. Kul, tycker vi och söker därför tre markanläggningsarbetare som brinner för kvalitet och egen utveckling.

Arbetsbeskrivning

Enkelt uttryckt utför du och ditt team varierande anläggningsarbeten och miljöupprustningar. Bland det vi erbjuder kunderna märks planering, projektering och anläggning av trädgårdar och utemiljöer, hårdgjorda ytor och lekplatser samt sten- och plattläggning.

Tjänsterna är på heltid och är tillsvidareanställningar som inleds med sex månaders provanställning.

Vem är du?

Du har dokumenterad erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten. Körkort är ett krav. Du har koll på vad du gör, smälter lätt in i ditt arbetslag och behåller lugnet i alla situationer. Vi ställer inga krav på specifik utbildning. Viktigast är att du kan din sak och är en pålitlig person som utför ditt jobb med såväl hög kvalitet som med en rejäl dos servicekänsla.

Ansökan

Vi har kontor i Nacka Strand och Solna, men våra markanläggare utgår direkt från arbetsplatsen. Frågor och din ansökan skickar du till utemiljo@habitek.se. Du kan också skicka din ansökan med post till: Habitek, Att: Anläggningsarbetare, Box 1203, 131 27 Nacka Strand.

Fler lediga tjänster