Sommarjobb/ exjobb

 • Område

  Byggentreprenad
 • Sista ansökningsdag

  28 februari
 • Antal tjänster

  Flera
 • Anställningsform

  Sommarjobb/ exjobb

Dela med en vän

Jobbet och vi

Söker du exjobb så kan vi tillsammans ta fram ett ämne om du inte redan har ett och om du söker sommarjobb vill vi helst att du har genomfört minst 2 år av din utbildning inom byggteknik och design, byggproduktion eller liknande.

Habitek är en varm och vass aktör inom Bygg, Utemiljö och Fastighetsförvaltning. Engagemang att utöver väl utförda projekt med nöjda beställare även ta ansvar för varandra. Vi blev av Nyckelinstitutet utsedda till byggbranschens mest attraktiva arbetsgivare 2019, något vi är stolta över och som sporrar oss att bli ännu bättre. Vi som jobbar här hjälps åt, litar på varandra och har roligt tillsammans på jobbet, det är enormt viktigt för vår framgång. Vi är en del av samhällsutvecklingen och framtiden, därför engagerar vi oss bland annat i organisationerna The Step, Solvatten och Hand in Hand. Vi står för ett stort engagemang i alla led!

Vi vet hur man bygger möjligheter och skapar hållbar lönsamhet i fastighetsprojekt. Enkelt uttryckt levererar vi högsta kvalitet till rätt pris utan förseningar och hanterar allt från mindre projekt till större entreprenader. Vi är även Kvalitets-, Miljö- och Arbetsmiljöcertifierade enligt BF9K.

Vi är ett engagerat, drivet och positivt gäng som är måna om att hålla oss i framkant när det gäller kvalitet, hållbarhet och våra medarbetares kompetens. Vår kultur och våra spelregler är viktiga för oss och har en stor del i vår framgång. Hos oss är hög trivsel tillsammans med aktivt ledarskap självklart och vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter framåt.

Vi fixar det. Inte bara för att vi kan, utan för att vi vill.

Vem är du?

Är du lösningsorienterad, lyhörd och bra på att bygga relationer? Är du dessutom ambitiös, driven och positiv? Då är Habitek en arbetsplats för dig och du kommer både passa in och trivas hos oss! Vi söker dig som vill göra något av ditt engagemang och bidra till att utvecklingen går framåt.

Tycker du att det låter intressant? Välkommen att söka sommarjobb eller ditt första jobb som nyexaminerad hos oss.

Information och ansökan

Tveka inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev senast den 28 februari 2020 på: jobb@habitek.se

Fler lediga tjänster