Trädgård/Markskötselarbetare med ledaregenskaper

  • Område

    Utemiljö
  • Sista ansökningsdag

    Löpande rekrytering

Dela med en vän

Habitek är en varm och lönsam aktör inom bygg, utemiljö och teknisk fastighetsförvaltning. Koncernen, som består av tre verksamhetsområden, verkar i Stockholmsområdet och har ett tydligt syfte: att människor ska kunna leva, bo och verka bättre

– idag och i framtiden. Vi har funnits i 26 år, koncernen omsätter cirka 520 mkr (2019) och har runt 130 anställda, eller medskapare som vi säger. Hälften av våra medskapare är tjänstemän. Vårt huvudkontor ligger i Nacka Strand. Koncernen är i en god form. Habitek Utemiljö AB är nu i ett expansivt skede och vill stärka upp och utveckla företaget

Jobbet och vi

Vi söker nu Trädgårdsmästare/Trädgårdsarbetare med ledaregenskaper som tillsammans med våra trädgårdsgrupper och arbetsledare skall arbeta aktivt med skötselprojekt och tilläggsarbeten samt medverkar vid fördelning av arbetsuppgifter och tillsättning av resurser för den dagliga verksamhetens behov och säkerställer att vi håller det vi lovar. Du styr, tillsammans med arbetsledare, resurseffektivt, bland annat genom att samordna underentreprenörernas arbeten och du förstår vikten av att driva den interna verksamheten framåt genom att arbeta enligt fastställda rutiner. Vi strävar efter att utföra varje uppgift med högsta kvalitet för att skapa något som vi kan vara stolta över. Du ska ha fokus på kommunikation, struktur och säkerhet och förväntas vara en viktig förebild på arbetsplatsen i arbetet med kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Dina arbetslag kommer att bestå av ett antal fasta medarbetare samt några säsongsanställda och ev. någon UE i dagsläget, men vi växer kontinuerligt. Vi har i dag + 100 skötselavtal med tillhörande tilläggsarbeten, samt löpande avropsbeställningar. I Habitek Utemiljö har vi även en Anläggningsavdelning och en enhet för Vinterunderhåll. Ni kommer att ha samarbeten och gemensamma projekt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du bra på att kommunicera, har kostnadsmedvetenhet, tar egna initiativ och ser vad som behövs göras. Samarbetsförmåga och servicekänsla är kvaliteter vi söker hos dig och brinner du för trädgårdsyrket och har blicken för det där lilla extra, är du den vi letar efter!

Du bör ha relevant utbildning och/eller erfarenhet av underhållsarbete i grönytor och parker, beskärningskunskap, växtkännedom samt god vana av att hantera de verktyg och maskiner som yrket kräver. B-körkort är ett krav. Maskiner som kräver utbildning är meriterande. Våra kunder finns i hela Stockholmsområdet, och vi jobbar i flera arbetslag som utgår antingen från Nacka eller Solna. Tillsammans strävar vi efter att utföra varje uppgift med högsta kvalitet för att skapa något som vi kan vara stolta över.

Ansökan

Välkommen med en ansökan.

Tjänsten inleds med start så snart som möjligt. Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV snarast möjligt till epost: kenneth.lundin@habitek.se och jonathan.deal@habitek.se.

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt i förtid.

Fler lediga tjänster