Trädgårds- och markskötselarbetare

  • Område

    Utemiljö
  • Sista ansökningsdag

    Löpande rekrytering
  • Anställningsform

    2 tjänster: 100 %­ samt 2 säsongsanställningar: 100 %

Dela med en vän

Glädjande nog har vi nyligen tecknat en rad avtal rörande markskötsel hos kunder i såväl Norr- som Söderort. Därför behöver vi förstärka med totalt fyra personer som vet vad som krävs för att göra kunden nöjd – och har såväl kunskapen som lusten att fixa det.

Arbetsbeskrivning

Du ska kort och gott utföra professionell trädgårds- och markskötsel för våra kunders räkning, vilket rymmer allt från gräsklippning till plantering och skötsel av buskar, växter, och träd.

Alla fyra tjänsterna är på heltid. Två av dem är tillsvidareanställningar som inleds med sex månaders provanställning, medan de andra två är säsongsanställningar.

Vem är du?

Du har utbildning inom och/eller dokumenterad erfarenhet av trädgårds- och markskötsel. Körkort är inte ett krav, men önskvärt. Något du definitivt måste tycka om är att jobba utomhus och du bör ha god fysik. Då du är företagets ansikte utåt är det viktigt att du är en serviceinriktad person som förstår vikten av att göra kunden nöjd i alla lägen. Vi vill att du har ambitioner att utvecklas och att du trivs att ingå i ett litet, tajt team.

Ansökan

Vi utgår från kontor i Nacka Strand och Solna. Frågor och din ansökan skickar du till utemiljo@habitek.se. Du kan också skicka din ansökan med post till: Habitek, Att: Markskötsel, Box 1203, 131 27 Nacka Strand.

Fler lediga tjänster