Trädgårdsmästare / Trädgårdsarbetare med ledaregenskaper

 • Område

  Utemiljö
 • Sista ansökningsdag

  Löpande rekrytering
 • Antal tjänster

  1 Tjänst
 • Anställningsform

  Provanställning

Dela med en vän

Det går bra nu!

Vi på Habitek fortsätter vår tillväxtresa som påbörjades med vår nuvarande ägare för många år sedan. De senaste åren har vi tagit rejäla kliv och skapat oss en koncern där vi hjälper våra kunder med ny-och ombyggnationer samt med yttre (trädgård, mark/anläggning) och inre (teknisk förvaltning) underhåll av sina fastigheter. Det går bra för oss, bland annat för att vi är ett kompetent gäng som trivs och har roligt tillsammans och alltid sätter våra kunder i fokus.

Jobbet och vi

Vi söker nu inför säsongen 2020 Trädgårdsarbetare/Trädgårdsmästare som tillsammans med våra trädgårdsgrupper skall arbeta med underhållet hos våra kunder i Stockholmsområdet. Du delar med dig av dina kunskaper och lär dig av dina blivande kollegor. Vi strävar efter att utföra varje uppgift med högsta kvalitet för att skapa något som vi kan vara stolta över.

Habitek Utemiljö AB är ett företag som arbetar med helhetsuppdrag inom utemiljö i Storstockholm: Markskötsel, Anläggningsarbeten, samt vinterunderhåll. Vi har vårt huvudkontor i Nacka Strand men trädgårdsavdelningen utgår från våra lokalkontor i Solna eller Nacka – men vi arbetar över hela stor Stockholm.

Vem är du?

Vi söker nu inför säsongen 2020 Trädgårdsarbetare/Trädgårdsmästare som har erfarenhet av att leda och delegera arbetet hos en av våra kunder. Vi ser gärna att du har en bra kommunikationsförmåga och är van vid återkommande kundkontakt. Du är initiativrik och ansvarstagande och ser lätt vad som behövs göras och delegerar arbetsuppgifterna därefter.  Samarbetsförmåga, effektivitet och servicekänsla är kvaliteter vi söker hos dig och brinner du för trädgårdsyrket och har blicken för det där lilla extra, är du den vi letar efter!

Du bör ha relevant utbildning och/eller erfarenhet av underhållsarbete i grönytor och parker, beskärningskunskap, växtkännedom samt god vana av att hantera de verktyg och maskiner som yrket kräver. B-körkort är ett krav. Maskiner som kräver utbildning är meriterande.

Information och ansökan

Anställningsformen är provanställning med ambition för tillsvidareanställning med start kvartal 1 2020.

Skicka din CV till anna.drougge@habitek.se

Intervjuer och möten sker löpande så tveka inte att skicka in din CV så snart som möjligt!
Välkommen!

Fler lediga tjänster