Trädgårdsmästare / Trädgårdsarbetare Säsong 2020

 • Område

  Utemiljö
 • Sista ansökningsdag

  Löpande rekrytering
 • Antal tjänster

  Flera
 • Anställningsform

  Säsong

Dela med en vän

Det går bra nu!

Vi på Habitek fortsätter vår tillväxtresa som påbörjades med vår nuvarande ägare för många år sedan. De senaste åren har vi tagit rejäla kliv och skapat oss en koncern där vi hjälper våra kunder med ny-och ombyggnationer samt med yttre (trädgård, mark/anläggning) och inre (teknisk förvaltning) underhåll av sina fastigheter. Det går bra för oss, bland annat för att vi är ett kompetent gäng som trivs och har roligt tillsammans och alltid sätter våra kunder i fokus.

Jobbet och vi

Vi söker nu inför säsongen 2020 Trädgårdsarbetare/Trädgårdsmästare som tillsammans med våra trädgårdsgrupper skall arbeta med underhållet hos våra kunder i Stockholmsområdet. Du delar med dig av dina kunskaper och lär dig av dina blivande kollegor. Vi strävar efter att utföra varje uppgift med högsta kvalitet för att skapa något som vi kan vara stolta över.

Habitek Utemiljö AB är ett företag som arbetar med helhetsuppdrag inom utemiljö i Storstockholm: Markskötsel, Anläggningsarbeten, samt vinterunderhåll. Vi har vårt huvudkontor i Nacka Strand men trädgårdsavdelningen utgår från våra lokalkontor i Solna eller Nacka – men vi arbetar över hela stor Stockholm.

Vem är du?

Du bör ha relevant utbildning och/eller erfarenhet av underhållsarbete i grönytor och parker, beskärningskunskap, växtkännedom samt god vana av att hantera de verktyg och maskiner som yrket kräver. B-körkort är ett krav.

God samarbetsförmåga, initiativtagande och nyfikenhet är också viktigt då du och dina nya kollegor ska hjälpas åt att göra ett bra jobb. Du kommer även att ha en del kundkontakt, så en god förmåga att kommunicera är viktigt. Maskiner som kräver utbildning är meriterande.

Naturligtvis vill vi att du brinner för trädgårdsyrket och har en blick för det där lilla extra! Anställningsformen är säsong med möjlighet till förlängning.

Information och ansökan

Skicka din CV till anna.drougge@habitek.se

Intervjuer och möten sker löpande så tveka inte att skicka in din CV så snart som möjligt!
Välkommen!

Fler lediga tjänster