Trädgårdsmästare / Trädgårdsarbetare

  • Område

    Utemiljö
  • Sista ansökningsdag

    Löpande rekrytering

Dela med en vän

Habitek är en varm och lönsam aktör inom bygg, utemiljö, teknisk fastighetsförvaltning och maskinuthyrning. Koncernen, som består av fyra verksamhetsområden, verkar i Stockholmsområdet och har ett tydligt syfte: att människor ska kunna leva, bo och verka bättre – idag och i framtiden. Vi har funnits i 27 år, koncernen omsätter cirka 500 mkr (2020) och har runt 100 anställda, eller medskapare som vi säger och hälften av våra medskapare är tjänstemän.

Vårt huvudkontor ligger i Nacka Strand där främst stabsfunktioner sitter och koncernen är i god form. Delar av vårt överskott går till samhällsnytta, verklig nytta till de som behöver det på riktigt, det är vi stolta över.

Habitek – Vi fixar det. Inte bara för att vi kan utan för att vi vill!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu Trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare som tillsammans med våra trädgårdsgrupper skall arbeta med skötsel och utveckling av trädgårdar hos våra kunder i Stockholmsområdet. Du delar med dig av dina kunskaper och lär dig av dina blivande kollegor. Vi strävar efter att utföra varje uppgift med högsta kvalitet för att skapa något som vi kan vara stolta över.

Vem är du?

Du skall ha relevant utbildning och/eller erfarenhet av skötsel/underhållsarbete i grönytor och parker, beskärningskunskap, växtkännedom samt god vana av att hantera de verktyg och maskiner som yrket kräver. B-körkort är ett krav.

Det är ett mervärde om du har relevant utbildning och/eller erfarenhet av att köra maskiner tex Wille, Lundbergare eller liknade. God samarbetsförmåga, initiativtagande och nyfikenhet är också viktigt då du och dina nya kollegor ska hjälpas åt att göra ett bra jobb. Du kommer även att ha en del kundkontakt, så en god förmåga att kommunicera är viktigt. Maskiner som kräver utbildning/erfarenhet samt vana av snöröjning/sandning med maskin är krav för dessa tjänster som vi vill tillsätta snarast möjligt.

Naturligtvis vill vi att du brinner för trädgårdsyrket och har en blick för det där lilla extra!

Ansökan

Dessa tjänster utgår från vårt lokalkontor i Nacka alternativt Solna. Skicka din CV till kenneth.lundin@habitek.se och jonathan.deal@habitek.se

Intervjuer och möten sker löpande så tveka inte att skicka in din CV så snart som möjligt! Välkommen!

Fler lediga tjänster