Arbetsledare

 • Område

  Byggentreprenad
 • Sista ansökningsdag

  26 januari
 • Antal tjänster

  Flera
 • Anställningsform

  Tillsvidare

Dela med en vän

Det går bra nu!

Vi på Habitek fortsätter vår tillväxtresa som påbörjades med vår nuvarande ägare för många år sedan. De senaste åren har vi tagit rejäla kliv och skapat oss en koncern där vi hjälper våra kunder med ny-och ombyggnationer samt med yttre (trädgård, mark/anläggning) och inre (teknisk förvaltning) underhåll av sina fastigheter. Det går bra för oss, bland annat för att vi är ett kompetent gäng som trivs och har roligt tillsammans och alltid sätter våra kunder i fokus.

Jobbet och vi

Vi söker fler arbetsledare som vill ha en nyckelroll med att driva och leda våra projekt inom nyproduktion, ROT och hyresgästanpassningar. Du ansvarar för delar av projekt tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer där du arbetar mot våra beställare.
Du arbetar tätt ihop med platschef och är involverad både i det dagliga arbetet samt i den långsiktiga planeringen. I ditt arbete leder, planerar och fördelar du arbetet samt följer upp att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål. När du jobbar hos oss får du ett omväxlade arbete med olika typer och storlekar på projekt.

Vi är ett engagerat, drivet och positivt gäng som är måna om att hålla oss i framkant när det gäller kvalitet, hållbarhet och våra medarbetares kompetens. Vår kultur och våra spelregler är viktiga för oss och har en stor del i vår framgång. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter framåt.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom bygg, relevant YH-utbildning eller motsvarande  arbetslivserfarenhet. Du har minst 3 års erfarenhet av rollen som arbetsledare och stor vana av att  arbeta operativt. Som person är du en lagspelare och trivs i rollen att leda och motivera andra i din  omgivning. Du är initiativtagande och gillar att vara med där det händer och jobbar på ett ärligt sätt för att skapa en god arbetsmiljö. Det är viktigt att din kommunikativa förmåga är mycket god i tal såväl som i skrift, du har god datorvana och körkort. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du ambitiös, driven och positiv så kommer du både passa in och trivas hos oss!

Information och ansökan

Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev snarast möjligt till jobb@habitek.se

Fler lediga tjänster