Platschefer

 • Område

  Byggentreprenad
 • Sista ansökningsdag

  31 mars
 • Antal tjänster

  Flera
 • Anställningsform

  Tillsvidare

Dela med en vän

Det går bra nu!

Vi på Habitek fortsätter vår tillväxtresa som påbörjades med vår nuvarande ägare för många år sedan. De senaste åren har vi tagit rejäla kliv och skapat oss en koncern där vi hjälper våra kunder med ny-och ombyggnationer samt med yttre (trädgård, mark/anläggning) och inre (teknisk förvaltning) underhåll av sina fastigheter. Det går bra för oss, bland annat för att vi är ett kompetent gäng som trivs och har roligt tillsammans och alltid sätter våra kunder i fokus.

Jobbet och vi

Nu söker vi platschefer, främst till ROT- och hyresgästanpassningar där vi bland annat bygger och bygger om kommersiella lokaler, kontor, skolor och bostäder. Som platschef är du ytterst ansvarig för projektets genomförande och du driver, leder och fördelar arbetet inom projekt enligt företagets fastlagda ramar, regler och policys från kontrakt till överlämnande. Du har även ansvar för personal, kvalitet, arbetsmiljö och ekonomi samt rapporterar ekonomiskt utfall löpande till arbetschef.

Vi är ett engagerat, drivet och positivt gäng som är måna om att hålla oss i framkant när det gäller kvalitet, hållbarhet och våra medarbetares kompetens. Vår kultur och våra spelregler är viktiga för oss och har en stor del i vår framgång. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter framåt.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning eller mångårig motsvarande yrkeserfarenhet inom området samt har haft en arbetsledande befattning. Du har haft ansvar för flertalet projekt inom något av de efterfrågade områdena. Du är van vid personalansvar och vill jobba med att utveckla ditt eget ledarskap. Som person är du social, ansvarsfull och engagerad i det du åtar dig och jobbar på ett ärligt sätt för att skapa en god arbetsmiljö. Din kommunikativa förmåga är mycket god i tal såväl som i skrift och du har god datorvana. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du ambitiös, driven och positiv så kommer du både passa in och trivas hos oss!

Information och ansökan

Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev snarast möjligt till jobb@habitek.se

Fler lediga tjänster