VVS-tekniker

  • Område

    Teknisk fastighetsförvaltning
  • Sista ansökningsdag

    15 November
  • Anställningsform

    Tillsvidare

Dela med en vän

Habitek är en varm och vass aktör inom bygg, utemiljö och teknisk fastighetsförvaltning. Koncernen, som består av tre verksamhetsområden, verkar i Stockholmsområdet och har ett tydligt syfte: att människor ska kunna leva, bo och verka bättre – idag och i framtiden. Vi har funnits i 27 år, koncernen omsätter cirka 500 mkr (2020) och har runt 100 anställda, eller medskapare som vi säger. Hälften av våra medskapare är tjänstemän. Vårt kontor ligger i Nacka Strand. Koncernen är i en god form. Delar av vårt överskott går till samhällsnytta, verklig nytta till de som behöver det på riktigt, det är vi stolta över.

Vi söker VVS-tekniker till Habitek Förvaltning

På Habitek gillar ”laget” utmaningar och vi drivs av stolthet över tidigare framgångar samtidigt som vi strävar efter nya. Vi behöver nu förstärka organisationen med fler drivna och engagerade medarbetare. Habitek Förvaltning vårdar gamla och nya hus så de lever längre och våra kunder söker ytterst trygghet och bekvämlighet. Det levererar vi genom kombinationen av vår expertis inom fastighetsskötsel och teknisk rådgivning samt en jourtjänst som alltid är redo att rycka ut. Det går bra för oss, bland annat för att vi är ett kompetent och tävlingsinriktat lag som drivs av lönsamhet, tillväxt och utveckling samtidigt som vi självklart trivs med varandra, har roligt tillsammans och alltid sätter våra kunder i fokus.

Dina arbetsuppgifter

Bland arbetsuppgifterna återfinns ett brett spann av VVS-relaterade uppdrag. Främst i form av service, reparation samt viss nyinstallation i fastigheternas driftutrymmen och hos boende. Mer specifikt kan dagarna komma att fyllas med blandarbyten, värmerelaterade arbeten och vattenläckor. Vid behov, under semester och sjukdom, kan du ibland få hjälpa till med fastighetsskötseln. En givande variation med möjlighet att finna nya VVS-uppdrag och därmed verka proaktivt.

I rollen ingår löpande kontakt med tekniskt ansvarig i styrelsen, fastighetsägare, boende och underentreprenörer. Utförda ärenden dokumenteras löpande i vårt ärendehanteringssystem och följas upp tillsammans med kundtjänst. Du ansvarar själv för inköp av erfordrat material via våra grossister.

Vem är Du?

Vi söker en driven och självgående VVS-tekniker med känsla för hållbara affärer. Du bör vara certifierad och ha tidigare erfarenhet från service i flerbostadshus med fjärrvärme som uppvärmningssätt. B-körkort är ett krav.

Som person tycker du om att samarbeta med människor, har ett gott bemötande och är serviceinriktad. Du är flexibel, ansvarsfull, arbetar självständigt och kan prioritera även i stunder då det är högt tempo. Du arbetar proaktivt, är både initiativrik samt lösnings- och förbättrings-orienterad. Att förbättra för kunden, säkerställa en hög servicenivå och effektivisera rutiner och processer är något som driver dig.

Arbetet kräver god fysik då det ibland kan vara fysiskt krävande. Det är också viktigt att du är duktig på att kommunicera både skriftligt som muntligt, på svenska.

Välkommen med en ansökan

Intervjuer sker löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan ansökningstiden löpt ut. Skicka din ansökan senast den 15 November till cecilia.stangmo@habitek.se

Fler lediga tjänster