Habitek Utemiljö söker engagerad Affärsansvarig med personalansvar

 • Område

  Utemiljö
 • Sista ansökningsdag

  31 mars
 • Antal tjänster

  1 Tjänst
 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

Dela med en vän

Habitek Utemiljö söker engagerad Affärsansvarig med personalansvar

Habitek Utemiljö AB Är ett företag som har cirka 35 anställda och arbetar med helhetsuppdrag inom utemiljö i Stockholm. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom trädgård, markdesign samt vinterunderhåll. Våra kunder är främst fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och offentlig verksamhet. Tillsammans gör vi skillnad i människors utemiljö och sätter en heder i att utföra varje uppgift med högsta kvalitet för att skapa något som vi kan vara stolta över.

Vårt Huvudkontor ligger i Nacka Strand men då våra kunder finns i hela Stockholmsområdet så har vi lager och kontor även i Solna och Älta. Habitek Utemiljö AB är nu i ett expansivt skede och vill stärka upp och utveckla företaget

Rollen och uppdraget

I rollen som Affärsansvarig har du helhetsansvar för enheten vilket innebär personalansvar för en grupp medarbetare, du planerar och leder arbetet, ansvarar för skötselavtal, projekt och tilläggsarbeten. Du styr och leder produktionen resurseffektivt, resultatorienterat och med fokus på medskaparnas välmående och engagemang. Rollen kräver en ledare med mod, tydlighet och förmågan att motivera. Du ska ha fokus på kommunikation och förväntas vara en viktig förebild på arbetsplatsen i arbetet med kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du förstår vikten av en aktiv kundkontakt med ett affärsorienterat synsätt och förmåga att bygga långsiktiga relationer med underentreprenörer.

I rollen ingår att omvärldsbevaka, följa marknadsutvecklingen och driva utvecklingen av verksamheten i linje med detta för att bidra till Utemiljö- och koncernens övergripande affärsmål och visioner. I rollen bidrar du aktivt till försäljningsarbetet med nya och befintliga kunder. I arbetet med befintliga kunder tar du en aktiv roll i att utveckla relationen och affärerna. Du bidrar även till bolagets övergripande sälj-verksamhet- och affärsutveckling. Du rapporterar till VD Utemiljö och ingår i ledningsgruppen för affärsansvariga.

Rollen kräver ett genuint intresse för att leda verksamheten genom ett affärsmässigt, målinriktat och positivt arbetssätt med mycket eget ansvar. Att ha roligt och trivas är viktigt tillsammans med trygghet.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten och flerårig erfarenhet av arbete inom branschen samt B-körkort. Du är van att arbeta i olika IT-system och kommunicerar obehindrat på svenska såväl skriftligt som muntligt. Viktigt att du ser helheten, både utifrån ett ekonomiskt perspektiv och när du planerar, organiserar och prioriterar i ditt dagliga arbete. Viktigt är att du är förändringsbenägen och trivs i ett utvecklingsorienterat företag.

Du ska vara engagerad och intresserad av ditt arbete och uppskattar en roll med mycket eget ansvar. Du har förmåga att leda och motivera andra genom att kommunicera på ett sätt som skapar delaktighet. Du är förtroendeingivande och har lätt för att bygga relationer. Du gillar att vara serviceinriktad, är lyhörd och tillmötesgående i samarbetet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att om vi delar samma värderingar ”Att med hjärta, ansvar och respekt leverera hög kvalitet och hållbart mervärde till våra kunder och deras utemiljö.” Samt att du är intresserad, affärsorienterad, social och kommunikativ med ett starkt eget driv så kommer du både passa in och trivas hos oss och vi med dig!

Välkommen med en ansökan

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt i förtid.
Tjänsten inleds med start så snart som möjligt.

Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV snarast möjligt till epost: utemiljo@habitek.se

Frågor kring tjänsten besvaras av VD, Mikael Henning, 070-7994170

Läs mer på www.habitek.se

Fler lediga tjänster