Teknisk fastighetsförvaltning

Din BRF förtjänar det allra bästa -vår förvaltning.

Våra kunder söker ytterst trygghet och bekvämlighet. Det levererar vi genom kombinationen av vår expertis inom fastighetsskötsel och teknisk rådgivning samt en jourtjänst som alltid är redo att rycka ut. Dessutom skapar det varaktiga fastighetsvärden.

Direkt till offertförfrågan

Vi älskar hus och för oss handlar fastighets­förvaltning om att bevara värden. Därför vårdar vi våra kunders fastigheter ömt, oavsett ålder. Samtidigt moderniserar vi tekniska installationer och system när det behövs, vilket ofta skapar mer energieffektiva lösningar som sparar pengar åt våra kunder.

Kunderna, ja. De är oftast en bostadsrätts­förening eller en fastighetsägare, men egentligen hjälper vi människor. De vill vara trygga, bekväma och nöjda i hemmet och på jobbet. Det präglar våra insatser, oavsett om det rör sig om en schemalagd tillsyn eller akuta utryckningar mitt i natten.

Habitek är en pålitlig vän som fixar helheten. Saker och ting fungerar när vi förvaltar hus. Vi har koll och löser problem innan de uppstår. Samtidigt vet vi att vad som helst kan hända i ett hus, och är ständigt redo att rycka ut.

Låt oss förvalta din fastighet.
Kontakta oss idag

Mer om våra tjänster

Fastighetsskötsel

För oss är det centralt att skapa trygghet och bekvämlighet. Därför förebygger vi aktivt problem genom kontinuerlig tillsyn och skötsel av alla allmänna ytor, utrymmen, tekniska installationer, system och övrig utrustning i fastigheten. Vi utför även tjänster hemma hos föreningens medlemmar. Behöver du byta en blandare eller installera en tvättmaskin? Vi fixar det, med ROT-avdrag om du vill.

Jour

Ibland händer oväntade och akuta saker i fastigheter. Då rycker vår jourverksamhet ut. Oavsett tid på dygnet är vi redo att felsöka och lösa problem – det gör våra kunder trygga och nöjda.

Teknisk rådgivning

I vår rådgivande roll tar vi bland annat fram beslutsunderlag för BRF-styrelser, hanterar vattenskador, utför mindre upphandlingar och projekt, agerar tekniskt bollplank, har koll på besiktningar och arbetar strategiskt med underhållsfrågor.

Läs mer

Samarbetspartners

I de fall där Habitek inte har egen kompetens anlitar vi underentreprenörer. Vi har flera samarbetspartners som vi har testat genom åren, som vi litar på och som arbetar enligt branschens regler i form av AB 04, ABT 06, ABFF 15 och ABK 09. Dessa entreprenörer delar även våra värderingar och den personal som utför arbetet har bra villkor på sin arbetsplats. Det är en kvalitetsstämpel helt enkelt.

Som kund hos oss kan ni välja att antingen kontakta våra samarbetspartners direkt och hänvisa till Habiteks samarbetsavtal eller så är Habitek beställare av tjänsten och sköter korrespondensen med entreprenören efter era önskemål. När beställningen administreras av oss står vi juridiskt ansvariga och vi är även ansvariga för garantin på arbetet som utförts. När ni ta hjälp av oss utgår därför ett underentreprenörsarvode om 12 % på förmedlad tjänst, vilket är branschstandard.

Få en offert – snabbt och lätt

Vi skulle älska att ta hand om ditt hus på samma sätt som vi sköter cirka 130 andra hus i Stockholm. Fyll bara i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.