Teknisk fastighetsförvaltning

Vi vårdar gamla och nya hus – så att de lever längre

Våra kunder söker ytterst trygghet och bekvämlighet. Det levererar vi genom kombinationen av vår expertis inom fastighetsskötsel och teknisk rådgivning samt en jourtjänst som alltid är redo att rycka ut. Dessutom skapar det varaktiga fastighetsvärden.

Direkt till offertförfrågan

Vi älskar hus och för oss handlar fastighets­förvaltning om att bevara värden. Därför vårdar vi våra kunders fastigheter ömt, oavsett ålder. Samtidigt moderniserar vi tekniska installationer och system när det behövs, vilket ofta skapar mer energieffektiva lösningar som sparar pengar åt våra kunder.

Kunderna, ja. De är oftast en bostadsrätts­förening eller en fastighetsägare, men egentligen hjälper vi människor. De vill vara trygga, bekväma och nöjda i hemmet och på jobbet. Det präglar våra insatser, oavsett om det rör sig om en schemalagd tillsyn eller akuta utryckningar mitt i natten.

Habitek är en pålitlig vän som fixar helheten. Saker och ting fungerar när vi förvaltar hus. Vi har koll och löser problem innan de uppstår. Samtidigt vet vi att vad som helst kan hända i ett hus, och är ständigt redo att rycka ut.

Låt oss förvalta din fastighet.
Kontakta oss idag

Mer om våra tjänster

Fastighetsskötsel

För oss är det centralt att skapa trygghet och bekvämlighet. Därför förebygger vi aktivt problem genom kontinuerlig tillsyn och skötsel av alla tänkbara och otänkbara ytor, utrymmen, tekniska installationer, system och övrig utrustning i fastigheten.

Jour

Ibland händer oväntade och akuta saker i fastigheter. Då rycker vår jourverksamhet ut. Oavsett tid på dygnet är vi redo att felsöka och lösa problem – det gör våra kunder trygga och nöjda.

Teknisk rådgivning

I vår rådgivande roll tar vi bland annat fram beslutsunderlag för BRF-styrelser, hanterar vattenskador, utför mindre upphandlingar och projekt, agerar tekniskt bollplank, har koll på besiktningar och arbetar strategiskt med underhållsfrågor.

Läs mer om vårt övriga tjänsteutbud

Utemiljö

Vi sköter om utemiljön på bästa sätt – året runt

Få en offert – snabbt och lätt

Vi skulle älska att ta hand om ditt hus på samma sätt som vi sköter cirka 130 andra hus i Stockholm. Fyll bara i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.