Läs mer

Student

För att fortsätta utvecklas vill vi alltid få in nya vassa medarbetare till vår koncern. Utveckling är viktigt för oss, och det är precis det som vi vill erbjuda våra anställda. Vi är utsedda till årets mest attraktiva arbetsgivare i byggbranschen 2019. Starta din resa med oss.

För dig som studerar eller är nyexaminerad

Habitek är en koncern för såväl engagerade proffs som unga, hungriga personer i början av sin karriär. Vi lever våra värderingar och prioriterar trivsel, hälsa, utveckling och att ha kul på jobbet.

Att du vill vara delaktig, ta plats och göra dig hörd uppskattas alltid. Habitekare är varma och vi vill att du ska känna dig som en i gänget från första stund.

Hos oss får du som student eller nyexaminerad möjlighet att växa och ta dig an mer utmanande uppgifter successivt. Vi satsar på våra medarbetare och för oss är internutbildning, låg personalomsättning och hög trivsel tillsammans med aktivt ledarskap en självklarhet.

Är du en person som vill göra något av ditt engagemang och bidra till att vår utvecklingen går i rätt riktning? Då är du välkommen att söka praktik, exjobb, sommarjobb eller ditt första jobb som nyexaminerad hos oss. Nedan i knappen finns de lediga tjänster vi har just nu. Även om ingen av dem passar dig kanske du är precis den vi behöver (utan att veta om det). Skicka gärna ett mejl till jobb@habitek.se och berätta lite mer om dig själv och vad du är intresserad av.

Lediga Tjänster