Kvalitet-, Miljö-, och Arbetsmiljöchef

 • Område

  Byggentreprenad
 • Sista ansökningsdag

  15 mars
 • Antal tjänster

  1
 • Anställningsform

  Tillsvidare

Dela med en vän

Habitek är en varm och lönsam aktör inom bygg, utemiljö och teknisk fastighetsförvaltning. Koncernen, som består av tre verksamhetsområden, verkar i Stockholmsområdet och har ett tydligt syfte: att människor ska kunna leva, bo och verka bättre – idag och i framtiden. Vi har funnits i 27 år, koncernen omsätter cirka 500 mkr (2020) och har runt 100 anställda, eller medskapare som vi säger. Hälften av våra medskapare är tjänstemän. Vårt kontor ligger i NACKA STRAND. Koncernen är i en god form. Delar av vårt överskott går till samhällsnytta, verklig nytta till de som behöver det på riktigt, det är vi stolta över.

Kvalitet-, Miljö-, och Arbetsmiljöchef Habitek Byggentreprenad AB

Är du kommunikativ med ett intresse av att utveckla och stödja vår verksamhet? Vill du arbeta både strategiskt och operativt? Då kanske denna roll är något för dig?

 

Om Habitek

Habitek är en aktör inom bygg, utemiljö, teknisk fastighetsförvaltning, maskinuthyrning och fastighet. Koncernen, som består av fem verksamhetsområden tillika bolag, verkar i Stockholmsområdet och Uppsala och har ett tydligt syfte: att människor ska kunna leva, bo och verka bättre – idag och i framtiden. Habitek har funnits i ca. 30 år, koncernen omsätter cirka 4–500 mkr, har runt 100 anställda, eller medskapare som Habitek säger och hälften av våra medskapare är tjänstemän. Habiteks huvudkontor ligger i Nacka Strand där stabsfunktioner sitter, övriga kontor finns i Orminge, Solna och Älta.

Rollen som KMA Chef kommer ansvara för Habitek Byggentreprenad AB med ca 45 anställda.

Läs mer om Habitek här

Om rollen

Som KMA Chef hos Habitek driver du det systematiska KMA-arbetet inom Byggentreprenad samt utvecklar de interna rutinerna och säkerställer att regelverk och arbetssätt följs ute i produktionen. Som KMA Chef arbetar du bland annat med att stötta medskapare i frågor gällande kvalitet, miljö- och arbetsmiljö i projekten. Du säkerställer att projekten följer lagar, förordningar och ställda beställarkrav och arbetar med att upprätta projektanknuten dokumentation under projektets gång. Som KMA Chef ser du till att projekten inom Bygg följer BKMA samt samordnar och leder interna revisioner och hanterar självständigt projektens alla olika dokumentationskrav.

Du kommer att arbeta väldigt nära verksamheten, oftast ute på plats och följer projekt från start till slut, vilket innebär mycket kontakt med den interna organisationen, beställare, myndigheter och externa revisorer. I tjänsten ingår även att genomföra den årliga externa tredje parts revisionen, ett ansvar för Ledningens genomgång, informera byggentreprenads arbetsgrupper om viktiga
förändringar inom området samt att säkerställa utbildningsbehovet hos medarbetarna. Arbetet präglas av stort eget ansvar och det krävs en god samarbetsförmåga för att kunna planera och utföra arbetsuppgifterna.

Du rapporterar till VD för Byggentreprenad och sitter i ledningsgruppen.

Har du den här bakgrunden?

Vi ser att du har en högskoleutbildning eller motsvarande inom området och har arbetat med beskriven roll inom byggbranschen. Som person är du strukturerad, självgående, ansvarsfull och engagerad i det du åtar dig samt jobbar på ett långsiktigt strategiskt sätt. Du har många interna och externa kontakter varför du behöver ha en god samarbetsförmåga samt en god förmåga att förmedla budskap på ett tydligt och självsäkert sätt. Du talar och skriver svenska flytande.

Är du dessutom social med ett starkt engagemang och passion för det du tar dig an, så kommer du både passa in och trivas hos oss och vi med dig!

Är det här du?

Är prestigelös, strategisk och samtidigt operativ med ett genuint intresse att omvärldsbevaka marknaden. Du är självgående och noggrann med passion för ditt arbete. Du trivs att arbeta i olika miljöer och har därför god samarbetsförmåga samt är kommunikativ.

Varför Habitek

”Habitek är en attraktiv arbetsgivare som ger dig möjligheten att vara en del av en innovativ organisation som präglas av framåtanda och utveckling. Hos Habitek har du chansen att bygga en spännande karriär och arbeta i en miljö som uppmuntrar nytänkande och kreativitet. Med en stark företagskultur och engagemang för att skapa bättre boenden och samhällen, erbjuder Habitek inte bara karriärmöjligheter utan även en meningsfull arbetsmiljö där du kan göra en verklig inverkan.” – Karriärföretagen.se

Vi är varma människor, därför prioriterar vi trivsel, hälsa, friskvård och säkerhet mycket högt.

I vardagen präglas vi av värdeorden hjärta, ansvar och respekt. Vi bygger, förvaltar, förädlar och ser till att vi verkligen lever i enlighet med vår kultur (som ständigt utvecklas, för övrigt).

Habitek har två år i rad blivit utsedd till ett Karriärföretag och tidigare via Nyckeltalsinstitutet erhållit utmärkelsen Mest attraktiva och hållbara arbetsgivaren bland byggbolag.

Övrigt

Tillträde: Snarast enligt ö.k.
Lön: Fast månadslön
Arbetstid: Heltid
Ort: Stockholm Nacka Strand
Kollektivavtal Tjänstemannaavtalet (Sveriges ingenjörer/ Unionen/ Ledarna och Byggföretagen).

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus jämställdhet, inkludering och mångfald. För frågor om tjänsten, kontakta Petra Hermans på petra@womenahead.se eller 0767-23 62 08.
Kvalitet-, Miljö-, & Arbetsmiljöchef – Women Ahead

Fler lediga tjänster