Ansvarig för mark- & anläggningsavdelningen

  • Område

    Utemiljö
  • Sista ansökningsdag

    Kvartal 2, 2022

Dela med en vän

Habitek är en varm och lönsam aktör inom bygg, utemiljö, teknisk fastighetsförvaltning och maskinuthyrning. Koncernen, som består av fyra verksamhetsområden, verkar i Stockholmsområdet och har ett tydligt syfte: att människor ska kunna leva, bo och verka bättre – idag och i framtiden. Vi har funnits i 27 år, koncernen omsätter cirka 500 mkr (2020) och har runt 100 anställda, eller medskapare som vi säger och hälften av våra medskapare är tjänstemän.

Vårt huvudkontor ligger i Nacka Strand där främst stabsfunktioner sitter och koncernen är i god form. Delar av vårt överskott går till samhällsnytta, verklig nytta till de som behöver det på riktigt, det är vi stolta över.

Habitek – Vi fixar det. Inte bara för att vi kan utan för att vi vill!

Vi söker dig som vill leda Anläggningsavdelningen

Habitek Utemiljö AB är ett företag som arbetar med helhetsuppdrag inom utemiljö där markskötsel, anläggningsarbeten och vinterunderhåll ingår. Vårt huvudkontor ligger i Nacka Strand men eftersom våra kunder finns i hela Stockholmsområdet och vi jobbar i flera arbetslag, finns därför möjlighet att utgå från Nacka eller Solna, där vi har vårt andra kontor. Tillsammans strävar vi efter att utföra varje uppgift med högsta kvalitet för att skapa något som vi kan vara stolta över.

Jobbet och vi

Din enhet kommer att bestå av upp till 10 antal fasta medarbetare, ev. ett antal säsongsanställda och några UE i dagsläget, men vi växer kontinuerligt. Du har ett genuint intresse att leda verksamheten genom ett affärsmässigt, målinriktat och positivt arbetssätt med mycket eget ansvar. Att ha roligt och trivas är viktigt. Ditt uppdrag som ansvarig är att leda, utveckla och administrera enhetens uppdrag och verksamhet. Vi arbetar i dagsläget med mindre markanläggningsarbeten upp till max 10 mkr.

I Habitek Utemiljö har vi även en Trädgårdsavdelning och en enhet för Vinterunderhåll och ni kommer att ha samarbeten och gemensamma projekt. Våra kunder och förfrågningar kommer i stor utsträckning från vår stora kundstock där vi har avtal med vår Trädgårds och Vinteravdelning. Vi har väldigt skiftande arbeten och kompetens, allt från småreparationer och upprustning av Utemiljön i mindre BRF till större arbeten för Fastighetsbolag och förvaltningar.

Att räkna på nya anläggningsuppdrag samt att ansvara för administration av arbetade tider, syna beredda underlag för fakturering och löner ingår. Du har även kundansvar och ansvar för merförsäljning till dina kunder. Det är viktigt för dig att vårda och utveckla dina redan uppbyggda affärsrelationer samt ta fullt ansvar för att dra in nya lönsamma affärer till din avdelning och till företaget.

Vem är Du?

Vi söker dig som är utbildad och relevant för tjänsten. Du har flerårig erfarenhet av arbete inom Mark- och anläggning, B-körkort är ett krav. Du är van att arbeta i olika datasystem och program och kommunicerar obehindrat på svenska såväl skriftligt som muntligt. Viktigt att du ser helheten, både utifrån ett ekonomiskt perspektiv och när du planerar, organiserar och prioriterar i ditt dagliga arbete.

Du ska vara engagerad och intresserad av ditt arbete och uppskattar en roll med mycket eget ansvar. Du har förmåga att leda och motivera andra genom att kommunicera på ett sätt som skapar delaktighet. Du är förtroendeingivande och har lätt för att bygga relationer. Du är både service-inriktad, är lyhörd och tillmötesgående i samarbetet. Du är intresserad av och hänger med i omvärlds-bevakningen och hur marknaden ser ut i dag och framförallt framöver, med digitala arbetssätt, mm. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du affärsorienterad, social och kommunikativ med ett starkt eget driv så kommer du både passa in och trivas hos oss och vi med dig

Välkommen med en ansökan.

Tjänsten inleds med en provanställning med ambition att bli en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt, helst senast kvartal 2, 2022. Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV snarast möjligt till epost: kenneth.lundin@habitek.se.

Välkommen!

Fler lediga tjänster